Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

18-12-2020

Bijzondere afsluiting jubileumjaar RMcD Business Breakfastclub

Beste leden,

2020 had een bijzonder jaar moeten worden voor de Ronald McDonald Business Breakfastclub, want in maart van dit jaar zouden we ons 10-jarig bestaan vieren. En een bijzonder jaar werd het, zij het anders dan de club zich had voorgesteld. Door corona moest er een streep door bijna alle ontbijten en ook de jubileumactiviteiten konden geen doorgang vinden. Maar….de afsluiting van dit jaar met de aanbieding van de eindejaarcheque aan de manager van het Huis, Lianne Booijink, zou in ieder geval wél de boeken ingaan als een héél speciale, jubileumwaardige gebeurtenis.

RIJDEND ONTBIJTJE MET AMUSEMENT

Afgelopen dinsdagochtend vanaf 8 uur zouden jullie, ieder in jullie eigen auto en dus coronaproof, welkom worden geheten door de kerstman bij de McDrive in Zwolle Noord. Daar zouden behalve de uitreiking van een heerlijk McDonald’s ontbijtje, tal van ludieke acties plaatsvinden. De Zwolse zanger Jilles, Ronald McDonald himself en de kerstman stonden klaar om het programma te omlijsten. Maar ook dit event kon door de nieuwe maatregelen helaas niet doorgaan. Daarom is de cheque deze week door Annet en Pim, als afvaardiging van de stuurgroep en de leden, overhandigd aan manager Lianne Booijink. Het door jullie bij elkaar gebrachte bedrag overtrof alle verwachtingen. Wil je weten wat we als club hebben opgehaald klik dan op de onderstaande afbeelding:

De stuurgroep en het Ronald McDonald Huis waren blij verrast dat, ondanks deze voor jullie ondernemers zo moeilijke tijd, er weinig lidmaatschappen zijn opgezegd en er dus zo’n fantastisch mooi bedrag kon worden overhandigd. Wij willen jullie daar heel hartelijk voor bedanken!

Afgelopen dinsdag hebben wij jullie gevraagd om selfies in te sturen met een schatting van de te verwachten opbrengst. Velen van jullie hebben gehoorgegeven aan deze oproep en de winnaar is geworden: Marieke Brouwers. Zij zat met haar schatting heel dicht bij het gerealiseerde eindbedrag.

Graag willen wij jullie nog even wijzen op onze website, waarop individuele acties van leden voor het Huis staan vermeld.

Rest ons nog om jullie fijne feestdagen, en een gezond en coronavrij 2021 toe te wensen!

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep RMcD BBC

Joke Vrolijk, Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt