Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

06-11-2020

Webinar - 5 november 2020- Wel-Com

Webinar OPGELOST door Chiquita Welmerink, eigenaar Wel-Com - donderdag 5 en vrijdag 6 november

 

 Op 5 en 6 november gaf Chiquita Welmerink, eigenaar van Wel-Com, als cadeautje in moeilijke tijden, een webinar voor onze leden, met de titel

Wat er is gebeurd kun je niet veranderen, wel wat het met je doet. Hoe komt het dat de één wel wil meewerken aan een oplossing terwijl anderen in de weerstand schieten en met geen mogelijkheid in beweging te krijgen zijn? In tijden van onzekerheid reageren mensen allemaal anders. Het ene bedrijf is heel succesvol in tijden van een crisis, het andere bedrijf stevent af op een faillissement. Thuis werken is voor sommigen fantastisch, anderen worden er knettergek van.
Conflicten en crisissen zijn van alle tijden. De daarbij horende gevoelens van machteloosheid en onzekerheid zijn heel herkenbaar. De realiteit begrijpen we allemaal, maar hoe los je die gevoelens op? Moet je het voor lief nemen of is er meer mogelijk? In dit webinar maakten de leden kennis met een unieke methodiek van conflictoplossing waarbij je de medewerking van een ander niet nodig hebt om het probleem toch te kunnen oplossen. Dat is goed nieuws, daardoor kun je ook echt iets doen.De methode is breed toepasbaar, zowel zakelijk als privé. Zo kun je sneller werken en effectief bijdragen aan duurzame oplossingen ook in crisistijd. Met vertrouwen en vanuit een positieve energie.

Chiquita, bedankt voor je bijdrage!

2020 6 nov 110 Chiquita

Na afloop bracht Joke Vrolijk, namens de stuurgroep een Ronald McDonald knuffel als dank bij Chiquita.