Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

06-11-2020

Informatie 103e RMcD Business Breakfast -

Beste leden van de RMcD Business Breakfastclub,

Ongetwijfeld hebben jullie dinsdag allemaal vol spanning naar de persconferentie over de COVID-19-maatregelen gekeken. Ondanks dat iedereen begrip heeft voor de ernst van de situatie, zijn wij als stuurgroep enorm begaan met jullie, ondernemers, die mogelijk nu weer opnieuw moeten uitvinden hoe jullie je bedrijf door de komende periode heen moeten loodsen. Wij wensen jullie veel sterkte en creativiteit toe.

Het was al eerder duidelijk, dat de najaarsontbijten niet positief kunnen. De digitale bijeenkomsten leverden enthousiaste reacties op. Ook voor het komende ontbijt op 20 oktober hadden we een uitnodiging in gedachten. Maar hier gooide corona letterlijk roet in het eten, doordat in de directe omgeving van de organisatoren van dit ontbijt corona opdook, met als gevolg: quarantaine. Doordat het deze week herfstvakantie is, konden we op zo'n korte termijn geen andere oplossing bedenken. Toch willen we Landstede bedanken voor hun voorbereidende acties. Van uitstel komt geen afstel, want in het nieuwe jaar gaan ze zeker weer een ontbijt organiseren!

We hopen op jullie begrip.

Graag vragen wij nog jullie aandacht voor het volgende. 

In een vorige update hebben we aangegeven dat de Covid19-crisis een grote impact had op alle betrokkenen van het Huis in Zwolle. Met deze nieuwe lockdown wordt de situatie er niet beter op. Ook bedrijfseconomisch neemt de druk toe. Het zal jullie niet verbazen dat in de afgelopen periode de geldstromen beduidend minder geworden. Sommige zijn zelfs opgedroogd. Het Huis is voor een zeer groot afhankelijk van giften en sponsoractiviteiten. Onze ontbijtclub is er daar een van. Inmiddels hebben wij de facturen voor het lidmaatschap verzonden. We realiseren ons dat we tot op heden dit jaar niet hebben kunnen leveren wat jullie van ons gewend zijn, maar we doen een dringend beroep op jullie om ondanks alles toch het Huis te blijven steunen. Dit is echt noodzakelijk. We vragen jullie dan ook de ontvangen factuur in oktober te betalen. Heb je hierover vragen of wil je wat afstemmen, laat het ons dan zelfs weten viabetalen@businessbreakfastclubzwolle.nl . Zeer veel dank daarvoor!

We hopen met jullie op betere tijden. Pas goed op jezelf en blijf gezond!   

Hopelijk tot snel,

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep RMcD BBC

Joke Vrolijk, ook namens Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt