Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

17-09-2020

VERSLAG 102e -DIGITALE- RONALD McDONALD BUSINESS BREAKFAST - 15 september 2020

 

Waar?:     Droom van Zwolle, locatie ter beschikking gesteld door Rini te Velthuis

 

 Wanneer?:  Dinsdag 15 september 2020

 

Organisatoren: 

 Present-it, Marnix Hacquebord

Marnix vertelt over de vele online-mogelijkheden; er kan veel meer rendement worden gehaald uit een online webinar of vergadering door meer aandacht voor interactie met de luisteraars. Bij een webinar van een klein uur, kun je bijvoorbeeld meer dan 40 vragen stellen en beantwoorden, terwijl dat bij een klassiek evenement vaak beperkt blijft tot een paar vragen na afloop.

ShowDesign, Sijmen Hoekstra

Sijmen vertelt over congressen in Zoom en de voordelen van werken vanuit de studio. Ook vertelt hij over klantevenementen en beurzen en gaat hij kort in op personeelsfeesten.

VR-Innovations, Robin Geerlings

VR-Innovations heeft een prachtige 360 video gemaakt waarin je met Lianne Booijink als gids een rondleiding krijgt door het Ronald McDonald Huis. Om de 360 graden-beleving optimaal mee te krijgen kun je de film het beste even bekijken op je mobiel. Klik op onderstaande link en geniet!

https://www.youtube.com/watch?v=MccSQvIMabM

 Muziek:

Connecting Melodies, Niek Hofman

Vinyl-artiest Niek Hofman laat zien, maar vooral horen dat je ook online verbinding kunt leggen met precies het goede schijfje. In de studio zat de stemming er al snel in!

 Nieuwe leden:  

 Een welkom aan de nieuwe leden:

 Fiscaliade, Nikita Brameier

 Het Blije Brein, Evelien Haverkamp

 Sterk Techniek Onderwijs, Annemiek Brink

Het volgende ontbijt staat gepland op dinsdag 20 oktober. Informatie daarover volgt ongeveer twee weken voor de geplande datum. Een fysieke ontvangst bij Talentstad is i.v.m. corona niet mogelijk. Wellicht wordt ook dit een digitaal ontbijt. 

Hieronder nog een kleine foto-impressie van een geslaagd ontbijt met dank aan de organisatoren die er veel werk van hadden gemaakt!

 

Met vriendelijke groet,

Stuurgroep RMcD BBC

Joke Vrolijk, ook namens Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt