Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

22-01-2020

Verslag 99e Ronald McDonald Business Breakfast - 21 januari 2020

 

De aftrap van het nieuwe breakfastclubjaar vond plaats op een heel verrassende locatie: de vestiging van Tioga Tours, waar Bert van Dijk van Bévédé en Berthran Selles van Selles | Uw klik met IT onze gastheren waren. Jan Nabers opende namens de stuurgroep het nieuwe jaar met een aantal belangrijke mededelingen:

  • Allereerst de verwelkoming van twee nieuwe leden: Enzo van der Velde van Van der Velde Planners van Waarde en onze nieuwe fotograaf Paul van der Wal van Paul van der Wal Fotografie.
  • Nog steeds wacht Jan op de aanmelding van een aantal enthousiaste fietsvrouwen die het HomeRideteam komen versterken. Bel Jan! (06) 51063284
  • Voor in uw agenda: het volgende ontbijt is al op de 2e dinsdag van de maand, t.w. 11 februari. Dit in verband met de voorjaarsvakantie.
  • Jan vroeg ook nog om sponsoren voor de maandelijkse attentie voor de organisatoren. Inmiddels hebben zich al vier leden gemeld.

Martin Winkel, IT Manager bij Tioga Tours heette vervolgens alle aanwezigen welkom. Wilt u meer weten over dit mooie bedrijf? Ga naar www.tiogatours.nl. Tioga Tours is al meer dan twintig jaar gespecialiseerd in reizen naar Amerika en Canada. Zij kunnen al uw reisfantasieën waarmaken, of u nu een camperreis zoekt of een autovakantie, een treinreis of een stedentrip. Tioga Tours zorgt ervoor dat ze helemaal op uw wensen zijn afgestemd.

Bert van Dijk van Bévédé hield een kort praatje, stelde zichzelf en zijn bedrijf voor en gaf aan dat Bévédé zich bezighoudt met kantoorautomatisering, telefonie en internet. Dat hun klanten zorgeloos kunnen genieten van perfect ingerichte automatisering en telecommunicatie is daarbij de leidraad. En dat met een team van 8 mensen en inmiddels al ruim 20 jaar. Bij hem staat, zoals op de bedrijfssite staat te lezen, een “no-nonsense” manier van aanpak voorop. Dat geldt zowel voor het zaken doen als de manier waarop Bert leiding geeft binnen de organisatie. Bert gaf tot slot aan dat het voor hem bijzonder was om weer even in het pand te zijn waar het voor hen in Zwolle allemaal begonnen was.

Berthran Selles van Selles IT gaf vervolgens een korte presentatie over wat zijn bedrijf voor u kan betekenen: “Wie brengt regelmatig zijn/haar auto naar de garage? Maar wie doet dat ook met zijn computer? Meestal is het: melding wegklikken en hij doet het weer. Twee meldingen worden meestal wel opgevolgd: de melding van een lege batterij en de melding dat er geen internet is. Dan weet iedereen gelijk wat hij moet doen. Toch zijn alle meldingen tegenwoordig enorm belangrijk. Denk maar aan de cybercriminaliteit van tegenwoordig; het is gewoon erg gevaarlijk op het internet. Om in de stijl van de locatie van vandaag te blijven: www staat niet alleen voor het wijde wilde westen, maar ook voor het wijde wilde web. Tips die u natuurlijk allemaal al opvolgt zijn: wachtwoord wijzigen, overal een ander wachtwoord gebruiken, gebruik van dubbele authenticatie. Maar: …uw serverlekken zijn op internet te koop voor zo'n 100 euro, hackers kunnen het werk niet aan, zoveel lekken zijn er. Onze insteek is proactief en preventief. U betaalt ons niet omdat het fout gaat, maar u betaalt ons zodat het goed gaat. U bent productiever, krijgt meer continuïteit en dat met minder risico”, aldus Berthran.

Aansluitend liet iedereen zich het ontbijt goed smaken in een geanimeerde sfeer, waar de locatie van Tioga Tours zeker een steentje aan bijdroeg.

Tanja sloot het ontbijt af met een woord van dank aan Bert van Dijk en Berthran Selles die een Kinderfondsknuffel kregen overhandigd. Gido Frühling van bakertilly kreeg de bel (gesponsord door Lumen Hotel-Event) voor de organisatie van het volgende ontbijt, dat dit keer op de tweede dinsdag van februari = 11 februari wordt georganiseerd. De uitnodiging voor dit ontbijt kunt u twee weken voor de geplande datum tegemoet zien.

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Paul van der Wal Fotografie

Tot ziens op dinsdag 11 februari 2020!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, Stuurgroep RMcDonald Business Breakfastclub, ook namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt

PS: nog geen badge, of een badge oude stijl? Stuur uw foto, bedrijfslogo en functienaam naar jmvrolijk@kpnmail.nl