Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

16-04-2024

Verslag 131e Business Breakfast - Hanos en HÆD

16 april 2024

16 april Hanos groep

Verslag 131e Business Breakfast voor Ronald McDonald Huis Zwolle

HANOS ZWOLLE en HÆD

Voor de derde keer in ons Business Breakfastclubbestaan waren we te gast bij Hanos Zwolle, die het ontbijt dit keer samen met HÆD organiseerde. Ondanks het slechte weer waren toch zo’n tachtig leden op tijd aanwezig om Jan Nabers de opening te zien doen. Jan verwelkomde de nieuwe leden DiVitaal/Nico Rienks, KCA/Peter Raven en Upstream Productions/Saskia Viet (niet aanwezig).

Jan memoreerde nog even dat de nieuwe frisse keycords die we al een paar ontbijten gebruiken, gesponsord zijn door Hekon Zwolle, waarvoor dank! Ook mag wel weer eens worden benoemd, dat de bel die we bij de openingen en afsluitingen gebruiken, gesponsord worden door Lumen Hotel & Events.

Na de inleiding door Jan was het podium voor Robin Westera van Hanos en Harald Kuster van HÆD.

Robin:“Welkom bij Hanos Zwolle, namens mij en Harald Kuster van HÆD.Het blijft een eer om het ontbijt voor deze mooie groep ondernemers en vrijwilligers te organiseren.Het Hanos Concept is inmiddels wel bekend en vertrouwd, maar wij staan zeker niet stil. Dit jaar hebben we ons team uitgebreid met een culinair adviseur, een functie die zich nog meer dan ooit richt op het adviseren en ondersteunen van de professionele Horeca op culinair gebied. Een enorme toegevoegde waarde voor onze vestiging. Binnen Hanos draait het vooral om de mens, want hoe mooi de winkel ook is en hoe uitgebreid het assortiment dan ook mag zijn, de medewerker maakt altijd het verschil. Een mooi bruggetje naar medeorganisator Harald…”

Harald: “Allereerst dank aan Robin Westera dat wij gebruik mogen maken van de Hanos-faciliteiten om samen het ontbijt te organiseren. Als HÆD bestaan wij inmiddels bijna 25 jaar. Wij hebben vanuit een technisch/bedrijfskundige recruitment organisatie een steeds breder bedrijfsprofiel gekregen. Inmiddels vallen ook de vakgebieden HR, finance, marketing en logistics onder onze expertise. Qua dienstverlening bieden wij ook HÆD Inhouse waarbij onze recruitmentteams als partner onze klanten compleet ontzorgen op het gebied van recruitment.  Tot slot onze nieuwste dienst, Learning en Development  om ondersteuningen te bieden bij het ontwikkelen van medewerkers”.

Daarna was er alle tijd om te genieten van het prachtige Hanos-ontbijt, dat iedereen zich goed liet smaken. Stipt om 9 uur sloot Pim het ontbijt af en natuurlijk ontbraken de knuffels voor de organisatoren Robin en Harald niet.

16 april Hanos Robin en Harold

Lianne Booijink, manager Huis Zwolle, kreeg nog kort het woord: "De laatste jaren is het er niet meer van gekomen, maar dit jaar organiseert de Breakfastclub voor jullie een lunch in Ronald McDonald Huis Zwolle op 9 juli van 12.30 – 13.30 (uitloop tot 14.00 uur). Zet het vast in je agenda! Mooi om eens een kijkje in het Huis te nemen en daadwerkelijk te zien hoe goed het geld van onze jaarlijkse cheque wordt besteed".

Tot slot riep Pim Arnold Bouwman en Manon Kruidhof van Storm in Recruitment naar voren. Zij zijn de organisatoren van het mei-ontbijt dat op dinsdag 21 mei georganiseerd wordt in Hedon.De uitnodiging hiervoor vinden jullie twee weken voor die datum in je mailbox.

Klik op de link voor het fotoverslag:

RMcD ontbijt Hanos & Head by Studio99m (pixieset.com) RMcD ontbijt Hanos & Head by Studio99m (pixieset.com)

Studio99M/Paul van der Wal: bedankt!

Tot ziens op dinsdag 21 mei.

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk

Stuurgroep BBC Zwolle,

ook namens de andere stuurgroepleden Jan, Muriël, Pim en Sarris