Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

17-10-2023

Verslag 125e Business Breakfast - Academiehuis

okt Grote Kerk Jan en 1groep

Verslag 125e  Business Breakfast voor Ronald McDonald Huis Zwolle

dinsdag 17 oktober 2023

Vanmorgen waren we opnieuw te gast op een prachtige locatie, t.w. het Academiehuis in de Grote Kerk in Zwolle. Voor de organisatoren van deze ochtend het woord kregen, opende Jan Nabers de ochtend namens de stuurgroep. Drie nieuwe leden gaven acte de présence, t.w..Erwin Draaijer van Visser & Visser, Arjan van Keulen van TNP Groep en Jedidja Steenbergen van LeaseGemak. Jan stelde hen in de gelegenheid zich even in het kort voor te stellen.

Vervolgens gaf Jan het woord aan Edo Koch van Studio99M, die voortaan bij toerbeurt met de ons al bekende fotograaf Paul van der Wal, de fotografie zal verzorgen.

Ook deed Jan een oproep aan alle leden om zich aan te melden voor de organisatie van een ontbijt in 2024. Alleen januari is ingepland, de rest staat nog open. Interesse? Stuur dan een mail naar Joke Vrolijk,  jmvrolijk@kpnmail.nl

Coby Zandbergen, directeur van het Academiehuis, hield vervolgens een korte inleiding over identiteit en daarna was de vloer voor de drie organisatoren -Human Design in Bedrijf (Irene van Gameren en Yvonne de Vries), -Martijn van de Polder (merkmaker in zorg en welzijn) en - imBeeld (Erwin Vijfhuizen), die namens dit groepje een korte inleiding hield op wat er vervolgens stond te gebeuren.

okt Grote Kerk workshop1

Het thema, Wie ben jij? Wat is jouw identiteit? werd in drie groepen uitgediept, onder het genot van een heerlijk ontbijtje.

Tanja sloot het ontbijt af en bedankte de organisatoren met de bekende knuffel en overhandigde de bel -gesponsord door Lumen Hotel & Events voor de organisatie van het volgende ontbijt aan Sasja Geels van BDO Accountants- en Belastingadviseurs.

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Studio99M

Na deze sessies, konden de aanwezigen nog o.l.v. Nicolette Mennega, naar boven klauteren, waar men vanaf het platform een geweldig uitzicht had over Zwolle. Een mooie afsluiting van een evenzo mooie ochtend.

Tot dinsdag 21 november bij BDO.

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk,

Stuurgroep, ook namens Jan, Muriël, Pim en Tanja