Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

17-02-2022

Verslag 109e RMcD Business Breakfast - Victorium

VIctorium Center for Sports & Health – 15 februari 2022

Iedereen had er zin in vanmorgen, eindelijk weer een gezamenlijk ontbijt! En wat voor een ontbijt: Gerrit Jansen van Jansen Vastgoed had de locatie ter beschikking gesteld en dat was al een feestje. Het ontbijt vond nl. plaats in Victorium, een prachtig nieuw sport- en trainingscomplex voor iedereen die zijn favoriete sport wil beleven of ontdekken. De catering van Stern, die ook verantwoordelijk is voor de horeca van Victorium, maakte het feestje compleet: een gezond, maar voor al ook heerlijk ontbijt, dat iedereen zich goed liet smaken.

Wat niet anders was dan anders, was de altijd enthousiaste opening door Jan Nabers: Jan heette namens de stuurgroep iedereen van harte welkom, met name ons nieuwe lid Marleen Nollen van Eqib/The Human Factor. Jan gaf aan blij te zijn, dat we eindelijk weer fysiek bij elkaar kunnen komen, ondanks de geslaagde vervangende activiteiten tijdens de lockdown, zoals de wandelingen in en om Zwolle.

Daarna hield Nicolette Mennega, Locatie manager, een korte maar duidelijke presentatie over Victorium

Victorium is het centrum voor sport en vitaliteit in Zwolle e.o. Vanuit een initiatief van Jansen Vastgoed en nog 4 Zwolse investeerders, is deze sportaccomodatie én een turnhal gerealiseerd, waar onder andere ook Landstede gebruik van maakt. Naast deze faciliteiten hebben ook Squash & Padelcentrum Zwolle, Krachtcentrale en Peppergym hun thuis binnen Victorium gevonden. BInnen Victorium bruist het bij de horeca, waar na het sporten nog even kan worden nageborreld, maar waar je ook kunt genieten van een gezonde en heerlijke lunch of diner. Nicolette: "we zien jullie graag nog een keer terug bij Victorium!

Na het ontbijt was er voor de liefhebbers een rondleiding door het sportcomplex, waar op dit vroege uur al volop gesport werd, van personal training tot acrogym en van padel tot schermen.

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Paul van der Wal Fotografie

Tanja Geurtse overhandigde aan Nicolette Mennega als dank voor deze geslaagde bijeenkomst een Ronald McDonald knuffel. Gert Ruiter van Unica ontving als organisator van het ontbijt de door Lumen Hotel & Events gesponsorde bel waarmee hij de ochtend uitluidde, nadat hij had aangegeven ernaar uit te kijken ons allemaal te ontvangen op 15 maart aanstaande.

Tot ziens bij het volgende ontbijt, waarvoor jullie de uitnodiging ongeveer twee weken voor de geplande datum in jullie mailbox vinden.

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, Stuurgroep Ronald McDonald Business Breakfastclub Zwolle, ook namens de andere stuurgroepers Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt