Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

29-10-2021

Verslag 108e RMcD Business Breakfast - SportService Zwolle

oktoberontbijt lisette

Verslag 108e Ronald McDonald Business Breakfast – 26 oktober 2021 

SportService Zwolle

Normaal gesproken plannen we niet twee keer een ontbijt bij een lid uit dezelfde sektor, maar doordat Peakz Padel in september zich spontaan opwierp als vervanger voor een andere organisator, kwam het dit keer zo uit, dat ons oktoberontbijt opnieuw een sportief karakter had. Dit keer waren we te gast bij SportService Zwolle (SSZ).

Jan Nabers was blij weer een grote groep leden voor zich te zien. Jan heette vier nieuwe leden welkom: Delta Coatings B.V. (niet aanwezig), Dev Republic/John Wassing, InspiratieLoods/Jos Gerritsen, Novaware/Herma Holtland en Pink Fluffy Unicorns BV/Casper van Doorne. Verder twee gasten uit Enschede, die van plan zijn ook daar  een Breakfastclub op te richten als ondersteuning van de net geopende Huiskamer.

Jan gaf het woord aan Jolanda van der Veer die een korte en duidelijke presentatie hield over de ambities en activiteiten van SSZ. Een korte samenvatting:

SportService Zwolle is dé aanjager en verbinder van sport, bewegen en beleven voor iedere Zwollenaar en omliggende regio, waarbij sport als doel- en middel de drijvende kracht is achter elke samenwerking. Hun ambitie is iedereen gezond en vitaal te houden door middel van sport en bewegen. Van Zwolle wil SSZ een sportstad maken en daarmee ook de regio  versterken. Ze doen dit samen met sportverenigingen, sportaanbieders, onderwijsinstellingen, maatschappelijke organisaties en bedrijven. 

Beweegconcepten voor jong en oud

Ontwikkelingen binnen de sportsector vertaaalt SSZ naar vernieuwende sport- en beweegarrangementen voor jong en oud. Het zij in het bewegingsonderwijs, bij de sportvereniging en/of in de wijk.

De SSZ-organisatie bestaat uit meer dan 50 professionals. Een divers team met buurtsportcoaches, verenigingsadviseurs, adviseurs op het gebied van aangepast sporten, sportparkmanagers, gedreven staf en een sportief management

Namens het platform Sportmatch maakt SSZ graag de verbinding tussen sportverenigingen/organisaties en bedrijven. Zodat zij elkaar kunnen ondersteunen in de inspirerende wereld van de sport. Door de dagelijkse sportieve uitdagingen en bedrijfskundige vraagstukken zien ze kansen om kennis te delen door middel van scholingsbijeenkomsten, adviestrajecten, het beschikbaar stellen van mensen of middelen bij amateur sportverenigingen en/of breedtesport events. Samen de sport supporten en geïnspireerd raken door beide werelden.

Meer informatie
Bij Dion Reijnen van SportService Zwolle kun je terecht met al je vragen over de mogelijkheden voor bedrijven. Dion is te bereiken via d.reijnen@sportservicezwolle.nl of tel: 06-20471806

Jolanda bood tot slot nog een voucher aan aan de stuurgroep om met 10 van de leden een sportieve clinic te volgen. Interesse? Meld je aan bij jmvrolijk@kpnmail.nl . Wie het eerste komt het eerste maalt.

Aansluitend liet iedereen zich het ontbijt goed smaken. Maar dat niet alleen, de medewerkers van SSZ zetten degenen die dat wilden, ook sportief aan het werk, zoals op de foto’s in de link hieronder is te zien.

Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Paul van der Wal fotografie.

Tanja sloot het ontbijt af met een woord van dank aan de organisatoren, waarbij de Ronald McDonald knuffel natuurlijk niet kon ontbreken. Robin Westera van Hanos was helaas verhinderd om de bel in ontvangst te nemen als organisator van het volgende ontbijt.

Tot ziens op dinsdag 16 november bij Hanos!

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk

Stuurgroep RMcDonal Business Breakfastclub Zwolle, ook namens de andere stuurgroepleden Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt