Nieuws

Een overzicht van het Ronald McDonald nieuws

28-09-2021

Verslag 107e RMcD Business Breakfast - Peakz Padel

Verslag 107e ontbijt – 21 september 2021-Peakz Padel

Eindelijk was het weer zover, een ouderwets ontbijt op een prachtige nieuwe locatie! Op 21 september hebben we weer bij kunnen praten met veel van onze leden bij Peakz Padel. 

Sinds begin dit jaar heeft Peakz Padel zich gevestigd in Zwolle en zich direct aangesloten bij de Business Breakfast Club. Padel is een populaire laagdrempelige sport en een kruising tussen tennis en squash. Het wordt gespeeld met een 4-tal op een baan van 200m2. In de Stentor stond onlangs: "Zwolle heeft er een nieuwe hobby bij, Padel". Gastheer en manager van deze locatie Diederik Meijntjes vertelde in een persoonlijk verhaal over zijn passie voor sport (ondere andere PEC Zwolle) en zijn ondernemersdrang. Als het aan hem ligt komen er nog veel meer Padel banen bij in Zwolle en in het hele land! En hij heeft er een aantal ambassadeurs bij, veel leden maakten van de kans gebruik om even een balletje te slaan op één van de 6 indoorbanen. Bedankt Diederik voor je sportieve ontvangst!

Tijdens de stadswandeling van afgelopen juni is er gevraagd om selfies op te sturen. In plaats van één winnaar hebben we er vier. Rolf Rook, Irene van Gameren, Esther Besseling en Jeroen de Geus werden in het zonnetje gezet met ons huiskonijn! Klik hier voor het fotoverslag, met dank aan Paul van der Wal Fotografie

Het volgende ontbijt is op 26 oktober, een week later dan normaal in verband met de herfstvakantie. De bel voor dit ontbijt werd uitgereikt aan Dion Reijnen van Sport Service Zwolle, wederom een sportieve bijeenkomst! 

Graag tot dan! 

Met vriendelijke groet,

Joke Vrolijk, stuurgroep RMcDonald BBC, ook namens Tanja Geurtse, Annet van Limburg, Jan Nabers en Pim van der Wildt